perjantai 7. syyskuuta 2012

Suuren urheilujuhlan tuntua

Syksy on täällä. Varma syksyn merkki on perinteinen liikuntapäivä. Tai mitäpä minä perinteistä tiedän kun olen ollut vasta kuukauden täällä töissä. Liikuntapäivä alkoi todellisella henkien taistelulla kun opettajat ja abit kohtasivat toisensa vihreällä veralla. Seuraavassa täysin puolueeton kuvaus ottelun kulusta.

Ottelu alkoi opettajien laatiman taktiikan mukaisesti. Vastustajan annettiin pyörittää palloa opettajien kerätessä voimia vastaiskuihin. Tosin niitä vastaiskuja ei alussa kovin montaa saatu, mutta pikku hiljaa myös opettajien jengi alkoi lämmetä kuin syksyinen sää. Tosin oli pakkokin lämmetä, sillä abit pääsivät jollain ihmeen tavalla tekemään maalin loistavasti torjuneen Tapion selän taakse. Abien maalin jälkeen alkoi opettajien raivoisa painostus, joka tuottikin tulosta. Nopea ja notkea Juhani teki tasoitusmaalin hitaiden mutta kankeiden opettajien esityöstä. Tasoitusmaalin jälkeen opettajilta vietiin päivänselvä rankkari. Toki abeillakin oli omat paikkansa vielä lopussa, mutta lopulta ottelu päättyi varsin sopuisasti ja kenttätapahtumiin nähden oikeutetusti tasanumeroihin.

Tässä oli tiivis selvitys ottelusta rehtorin silmin katsottuna. Kuka olisi se rohkea abi, joka kirjoittaisi raportin toisesta näkökulmasta? Vapaaehtoiset ilmoittautukoot esim. kommenttikentässä tai fb-sivuilla.

Tuomas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti