torstai 7. toukokuuta 2015

Vappujuhlat Iin lukion tyyliin

Iin lukio juhli vappua kunnon vappuriennoilla torstaina 30.4. Oppilaskunta oli jälleen kerran pistänyt parastaan järjestäessään upeaa ohjelmaa ja varastaessaan aineenopettajilta pari oppituntia.

Päivän teemana oli 80-luku, joten vaikka virallisesti ohjelma alkoikin vasta puoliltapäivin, meni päivän ensimmäiset tunnit toisten pukujen arviointiin ja kehumiseen. Porukka olikin ottanut teeman erittäin hienosti huomioon ja lähes jokainen oli pukeutunut 80-luvun tyyliin eli neonväreihin, säärystimiin ja vyölaukkuihin. Löytyipä joukosta pari mahtavaa takatukkaakin.

Oppilaskunnan järjestämään ohjelmaan kuului mm. simanjuontikilpailu, jossa jotkut varmasti saivat tarpeeksensa simasta, vesi-ilmapallonkopittelukilpailu, jonka ansiosta vaatteet saattoivat hyvinkin kastua, pullon täyttökilpailu, jossa meidän luovuuttamme testattiin. Lisäksi tietenkin oli ihan vain yhdessäoloa, munkin syömistä, siman juontia ja hauskanpitoa. Ja hauskaahan meillä kaikilla olikin.

Päivä huipentui salibandyotteluun, jossa vastakkain olivat lukion kovimmat pojat ja opettajat. Valitettavasti moni ei missään vaiheessa saapunut tuota ottelua katsomaan ja näkemään sitä hetkeä, kun oppilaat voittivat opettajat 10-6. Kaikki tosin tiesivät jo etukäteen oppilaiden voittavan.

Kuvat ja teksti: Valtteri P.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti