maanantai 7. huhtikuuta 2014

Messuhuumaa 5.4

Moikka!

Messuilla vieraili mukavasti väkeä
Viimein pitkä uurastuksemme palkittiin, kun saimme messut onnistuneesti loppuun saakka järjestettyä. Monien poissaolojen, soitteluiden, edestakaisin ramppaamisten ja hampaiden kiristysten jälkeen koitti messupäivän aamu. Sali oli mallillaan, muotinäytösten vaatteet oli haettu ja muutkin tarvittavat järjestelyt tehty. Enää voimme vain toivoa, että sana olisi kiirinyt ja ihmisiä tulisi runsaasti messuillemme. Kävijöistä kertyikin loppujen lopuksi yli kolmesataa, johon voimme olla kyllä tyytyväisiä. Haluamme kiittää paljon kaikka messuilla käyneitä, sekä tietenkin kaikkia esille asettajia.

Muotinäytöksen pukuloistoa
Messuja avaamassa oli Oulun kauppakamarin toimitusjohtaja Jaakko Okkonen. Loppupäivän aikana ohjelmassa oli mm. imitaattori Ari Kettukankaan esitys, bändi Wind of Youth, arpajaisia, muotinäytös sekä paljon muuta. Muotinäytöksen upeana loppuhuipentumana näimme morsiusparin sekä ihanat morsiusneidot. Tällaista ei ollut aikaisemmin Iin messuilla ollut. Kaiken tohinan keskellä ainakin meidän messujärjestäjien päivä sujui yhdessä hujauksessa. Loppujärjestelytkin saimme nopeasti ohi poikien avustuksella.

Imitaattori Ari Kettukangas
Silloin kun kaikki asiat olivat vielä keskeneräisiä ja työtä tuntui olevan ihan hirvesti, tuli usein ajatetltua, että miksi ihmeessä lähdin tällaiseen mukaan. Nyt kun urakka alkaa olla tältä vuodelta ohi, ajattelen kyllä niin, että vaikka tämä paljon vei niin kyllä se myös paljon antoi. Varsinkin tulevaisuutta katsoen kurssilla oppi niin paljon hyödyllisiä asioita. Niin kuin Okkonen avauspuheessa sanoi, vaikkei meistä kenestäkään tulevaisudessa yrittäjää tulisi, ei tämä todellakaan hukkaan ole mennyt.

Haluan omasta puolestani kiittää teitä muita messuryhmäläisiä, myös teitä kakkosia, jotka jo kokeneempina autoitte meitä. Ensi vuonna me saamme sitten olla tutoreina seuraavalle messuryhmälle.


Teksti: Laura Soronen
Kuvat: Saara Hekkala
Video: Tuomas Kulha

Katso tästä hieno biisi ja komea tulkinta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti