keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Touhua ja tohinaa

Lukuvuosi on pyörähtänyt vauhdikkaaseen menoon. Arkipäivien vastapainoksi lukuvuoden alkuun on mahtunut jo paljon muutakin. Esimerkiksi lukiolaiset kävivät melomassa. Viime viikko oli lukiolla oikea tapahtumien viikko. Tiistaina järjestettiin perinteinen liikuntapäivä. Liikuntapäivän aluksi pelattiin perinteinen jalkapallo-ottelu abit vastaan henkilökunta. Kuten kuvista näkee, ottelussa riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Itse ottelu päättyi varsin oikeutetusti tasalukemiin 1-1.


Vanneviesti
Lauantaina vietettiin koulupäivää. Päivä aloitettiin ryhmänohjaajan tunneilla. Tämän jälkeen siirryttiin pesäpallokentälle. Oppilaskunnan hallitus ja opettajat olivat suunnitelleet mukavaa ohjelmaa. Päivän aikana muun muassa esiteltiin vinttikoirien juoksukilpailuja, kisailtiin leikkisästi luokkien kesken ja tietysti paistettiin makkaraa. Ilma oli kuin morsian ja kentällä ja kentän laidalla näkyi vain iloisia naamoja. Antaa tässäkin kuvien puhua puolestaa.


Herneviesti

Yhteistyötä


Tietokilpailu
Päivän lopuksi järjestettiin vielä tietokilpailu ykkösluokkalaisille. Tietokilpailun kysymykset koskivat lukiomme opettajia. Ykköset saivat pohtia muun muassa sellaisia klassikkokysymyksiä kuin kuka on lähtenyt kouluuun ilman housuja... Ensi viikolla käynnistyvät syksyn ylioppilaskirjoitukset, eikä se ensimmäinen koeviikkokaan enää niin kaukana ole. Mukavaa alkusyksyä kaikille ja tsemppiä koulutyöhön :)

Teksti: Tuomas Kulha
Kuvat: Markku Välitalo


2 kommenttia:

  1. Komeita valokuvia, varsin tilannekuvat jalkapallosta ovat mahtavia o/

    VastaaPoista
  2. Meillä on tasokas kuvaaja ja hyvä kamera

    VastaaPoista