tiistai 31. lokakuuta 2017

Melontareissu

Perjantai 1.9
Pistimme kamppeet kasaan ja lähdimme kera mahtavan melontaryhmän ja liikunnanopettaja Jouni Välipakan sekä Jussi Riihisen ja Raijan kanssa kohti Hopeaperän leirintäaluetta. Sieltä alkoi matkamme kohti ensimmäistä yöpymispaikkaa.
Melominen oli ensiksi tuskastuttavaa puuhaa, mutta pienen harjoittelun jälkeen se alkoi luonnistua hyvin! 10km melomisen jälkeen väsähtäneet oppilaat nostivat kajakkinsa kuivalle maalle ja lompsivat kohti leiripaikkaa, jossa pystytimme teltat ja aloimme valmistamaan ruokaa.
  Lauantai 2.9
Lauantaiaamuna heräsimme ruoan laittoon sekä kasaamaan kamppeita ja telttoja. Kuulimme, että seuraava melontaosuus on noin 20 kilometriä eli pisin matkamme. Onneksemme puolivälissä oli taukopaikka, jossa söimme eväitä.Taukopaikan jälkeen loppumatka olikin melkein pelkkää koskea, mutta matka meni nopeasti ja saavuimme pian seuraavalle yöpymispaikalle.

Sunnuntai 3.9
Viimeisenä päivänä matkaa oli jäljellä enää 10km. Matkan aikana oli paljon isoja koskia. Melojia peloteltiin mm. kuolemankoskella, mutta todellisuudessa emme edes huomanneet menevämme siitä.
Matka meni nopeasti ja saavuimme pian Simon pesäpallokentälle. Kaikki olivat väsyneitä, mutta lähtivät iloisin mielin kotia kohti.

Teksti Heidi Kurttila
Kuvat Jouni Välipakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti